Вход

Забравих си паролата!Гласувайте
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове RealTop.net Гласувай за мен в BGTop100.com Гласувай за тази страница в Българския ТОП
Екип
Admins
Клари Фрей
Джейс Уейтър
Glob.Mod
Renata Nightshade
БФФ
Latest topics
» Руни
Вто Яну 31, 2012 6:14 pm by Clary Frey

» Историята
Пон Яну 30, 2012 12:27 am by Clary Frey

» Разяснения за расите и често срещани термини
Нед Яну 29, 2012 7:35 pm by Clary Frey

» Какво е РПГ?
Нед Яну 29, 2012 5:18 pm by Clary Frey

» Правила на форума
Съб Яну 28, 2012 4:17 pm by Clary Frey

Poll

Харесва ли ви дизайна?

0% 0% [ 0 ]
11% 11% [ 1 ]
67% 67% [ 6 ]
11% 11% [ 1 ]
11% 11% [ 1 ]

Общо гласове : 9

Top posters
Clary Frey (383)
 
Renata Nightshade (164)
 
Jace W. (109)
 
Alec Lightwood (48)
 
Niko Obraian (30)
 
Damon Salvatore (26)
 
Изабел (9)
 
Vivian Sky (7)
 
Katie Mayer (5)
 
Чой Съньон (5)
 

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 10, на Пон Яну 30, 2012 10:30 am

You are not connected. Please login or register

Разяснения за расите и често срещани термини

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Clary Frey

avatar
Ловец на Сенки
Ловец на Сенки

Раси:

Ловци на Сенки a.k.a Shadow Hunters- те са полухора-полуангели. Имат ангелска кръв във себе си. Това не ги прави много по-силни или бързи, но им позволява да чертаят руни върху себе си с които това е възможно. Наричат себеси ловци на сенки.

Ангели - e свръхестествено, безсмъртно, разумно същество, изразяващо волята на Бога и притежаващо нечовешки умения и възможности (способност да бъде невидим, способност да лети, ясновидство, способност да унищожава цели градове).

Демони – това са най-различини и гадни същества идващи от други измерения. Някой приличат на хора, но повечето приличат на някакви странни и гадни чудовища. Колкото по-велик е един демон толкова по-трудно се убива.

Феи – те приличат на хората, но имат крила сини, зелени и розови. Може да имат различине цвят на косата от тази на хората. Те са висикомерни и никога не лъжат. Умеят да си играят с думите.Могат да извъртят така думите сиче да казват истината, но все едно лъжат. Безсмъртни са. Водят се митове че са се получили от кръстоската на ангели демон.

Магьосници - Те са безсмъртни и владеят всякакъв вид магия. Ако практикуват обаче черна Клейвът има правото да ги арестува и съди. Всеки си има отлечителни знаци. На някой кожата им е с различен цвят, други имат крле, на някой очите им са странни и други подобни отличителни знаци. Иначе приличат на хората. Безсмъртни са. Не могат да имат деца! Теса хибриди между човек и демон

Върколаци - или още наречени ликантропи, защото демонската болеста от която са болни тези хорасе нарича ликантропия. Те се превръщат при пълнолуние, а по-възрастините когат поискат, защото са се научили да се контролират. За да станеш върколак трябва да те ухапе такъв. Вероятността да се правърнеш е 50%. Разбира се при пълнолуние, ако не се правърнеш значи не си разарен, но ако са правърнеш... нямавръщане назад. Ако някой върколак излезе извън контрол, защото когато са млади трудно се контролират емоциите. И почне да наранява и ли да изибва невинни Клейвът има правото да го съди. Умират но остаряват бавно.

Вампири - вампиризма е демонска болест. Дошла е от други демонски измерения и се предала на хората. За да станеш вампир трябва да те ухапе или одере демон или да те ухапе вампир после да пиеш от него да умреш и после да те погребат и сам да излезеш от гроба. Те не могат да излизат на слънце и да стъпват в църкви и всякакви пдобно светени места. Да казват името божие и да ядат човешка храна (това го могат само възрастните вампири). Те са по бързи и силни и имат по-добре развити сетива. Ако някой вампири убие човек или има ратаи Клейвът има правото да го арестува и да го съди. Безсмъртни са. Не могат да имат деца!

Мудан- това са обикновени хора,наричани така от нефелимите и долноземците наричат обикновенните хора.

Често срещани термини:

Реликвите на смъртните - Първата реликва е Бокалът. От него са пили първите нефелими за да станат такива. Втората е мечът той се използва за да се разбере да ли един нефелим лъже или не. А трета огледалото, което нико никога не е виждал и дори не знае какво представлява. Които събере и притежана и трите реликви отива при езерото Лин във Идриси и там може да призове Ангела и да поиска нещо от него.

Стиле - това е инструмен с които нефелимите чертаят руните. Ако руните не се чертаят със стире нямат сила.

Руни те магят да се използват само от неефилимите. След като са начертани върху кожата могат да стоят там около 15 мин. След това остават бели линии.

Бездушни - хора които не са нафелими но са имсложилируни. Те са като зомбита и са под контрола на този които им е сложил руните. След ден два умират.

Магичиски прах - с негомагьосниците и феите понякого прикириват отличителнитеси знаци. Тези които ги правят различини от хората. Понякога и нефелимите се прикриват с него. Когато са на лов за да не ги видят хората.

Сивата книга - тук се съдържаха всички руни които Нефелимите използваха.

Бялата книга - тази книга е предназначена за магьосниците. Тук се съдаржаха едни от най-силните магии на света. Всеки магьосник искаше да я притежава.

Серефимска кама - това са оръжия които само нефелимите могат да използват. Всяка камаси има уникално име. Но никога не се използваимето Разиел.

Ратаи - това са хора, коино са ходещите хладилници на вампирите т.е. Вампирите пият от тях, но не ги убиват и понякога дават от кръвта си на своите ратаи. Така се оформя една странна връзка. Ратаите се много привързани към своите вмапри и иго боготворят. Ще направят всички което им кажат.

Мълчаливи братя - чиито устни и очи са зашити властват над Града от кости, гробищен град, разположен под улиците.
на Манхатън, в който се пазят телата на мъртвите Ловци на сенки. Мълчаливите братя съхраняват информация за всеки ловец на сенки от самото му раждане. У тях се намират и реликвите на смъртните, трите свещени предмета, които ангелът Разиел дал на своите деца: Меч, Огледало и Бокал.

Клейвът - това е нещо като парламента на ловцитена сенки. Там се решава всичко важно коло мисията на нефелимите да опозят земята ото демоните.

Съглашението - това е нещо като примерие между Долноземците (вампири,върколаци,магьосници и феи). Вминалото ловцитенасенки са ги избивали защото са заразени с демонски болести. Но сега на всеки 15 години се подписва съглашение.

Идрис - родното място на всички Нефелими. ТАм се намира и Града от стъкло-Аликанте столицата на Идрис и единственият град де...В АЛИКАНТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗНЕ НИТО ЕДИН ДЕМОН, НИТО ЕДИН! Това магично място е скрито от хората с помощта на руни имагичски прах. Тосенамира някъде м/у Франция и Швейцария.

Мундант - така нефелимите и долноземците наричат обикновенните хора.

Долноземци - народа на свърх естественото: Феи, Магьосници, Вампири, Върколаци

Зрението - понякога обикновенните хора могата да виждат нефилимите или долноземците или свърхестествените неща дори когато са с мегически прах или руни. За тези хора казват че притежават "Зрението"!

Претор Лупус - Това организация създадена от върколаците. Тези които си нямат глутници стават "Претор Лупус". Те се грижат да няма изоставени върколаци или вампири.


“You could have had anything else in the world, and you asked for me."
She smiled up at him. Filthy as he was, covered in blood and dirt, he was the most beautiful thing she'd ever seen.
"But I don't want anything else in the world.”


Аз съм толкова невинна,че като съм се родила дявоал е казал "Мамка му!Конкоренция"

Мойтее пингвинии хД

Spoiler:
http://mortalinstrumentrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите